Willy Bomba
Bomba Info
Bomba Nieuws
Bomba Biografie
Bomba Foto's
Bomba Thuisconcert
Bomba Shop
Bomba Boeken
Bomba Gastenboek
Bomba Contact


Welkom, u bent fan nr.:

Bomba Nieuws 

 

Huiskamerconcerten populair

21 november 2011

 

"Het is een ware rage aan het worden", liet Willy Bomba zich onlangs ontvallen toen hij voor de vijfde keer in twee weken tijd moest aantreden voor een van zijn fameuze huiskamerconcerten. "En ik doe het nog ontzettend graag ook. In de intieme sfeer van een woonkamer vol feestende mensen een onvergetelijk feestje bouwen, dat is toch het mooiste dat er is." Hierbij een foto-impressie van het huiskamerfeest van Marianne, die 50 werd. Willy: "Het is je niet aan te zien, lieve schat."

 

 

 

Willy Bomba ook op 1 bij studenten

6 juni 2011

Naast de vele bruiloften, bedrijfsfeesten, stadsfeesten, braderieen, openluchtconcerten en andere partijen is volkszanger Willy Bomba inmiddels ook uitgegroeid tot de meest gevraagde artiest in het (Groninger) studentenleven. Studentenvereniging Albertus, voetbalvereniging The Knickerbockers, studententennistoernooien, studentenhockeytoernooien, overal luisterde de uit Amsterdam afkomstige, maar in Groningen woonachtige vertolker van het levenslied al feestjes op. Ook bij dispuutborrels en afstudeerfeesten is Willy een veel gevraagd artiest. Naar eigen zeggen vindt Willy het heerlijk om voor studenten op te treden. "Zonder andere fans tegen het hoofd te willen stoten, moet ik zeggen dat het bij studenten overal en altijd vanaf de allereerste noot raak is. Je hoeft maar "jalaaaa..." in te zetten of het feest gaat los met "Jalaaaa lala lala lala, het regent meters bier, Ik wil sex met die kale, Japapapa, Samen Zijn of een andere grote hit uit het repertoire. Het is werkelijk fantastisch, verslavend zelfs. Ik ben dan ook heel erg blij met het nieuws dat ik op nummer een sta bij de studenten.Ze behoren absoluut tot mijn lievelingspubliek." 

 

Reallifesoap en single voor Willy

20 augustus 2010

Maar liefst twee nieuwe mijlpijlen in de carriere van de enige, echte Willy Bomba. De Groninger zanger met Amsterdamse roots heeft zijn debuut gemaakt in een reallifesoap en viert de komst van een nieuw plaatje met absolute hitpotentie, het door Kevin Pare geschreven 'Wij vieren feest vanavond'. Zoals het Bomba-publiek gewend is zit er weer lekker veel lalala in het nummer, dus dat wordt meezingen jongens!!!!

Bekijk de hit op http://www.freshtv.nl/categorie/muziek/willy-bomba-we-vieren-feest-vanavond

Ook de reallifesoap (inmiddels meer dan 15 afleveringen!) is te bewonderen op www.freshtv.nl. Neem een kijkje in het soms bizarre priveleven van Willy. Veel filmpjes over zijn vrouw en zijn vrienden. Ook veel beelden van optredens in den lande!! Willy: "Het leven is een lach en een  traan jongens. En ik deel dat graag met de buitenwereld."

 

 

9 juni 2010, 23.23 uur

Willy ook populair bij high society

Dat Willy Bomba ook uitstekend ligt bij de high society, bewees hij onlangs met een optreden bij de als zeer exclusief bekend staande Noord-Nederlandse Golf en Country Club in Glimmen. Willy gaf aan het eind van het toernooi een weergaloos concert op het terras van de golfclub. In een mum van tijd gingen de voetjes van de vloer en de stoelen de lucht in! Een korte impressie van het zeer aangename en gezellige verpozen is te zien op YouTube ( http://www.youtube.com/watch?v=z8eE134yFhI ). Ook zijn er diverse foto's geplaatst in het fotoalbum. In navolging van Glimmen volgende deze zomer ook nog optredens op het terras van de golfclub in Assen en een daverend einde seizoens-optreden bij de tennisclub in Groningen. Ook daar gingen de voetjes supersnel van de vloer en kende gezelligheid geen tijd. Willy: "De studentenvoetballers van The Knickerbockers, waar ik ook elk jaar een optreden geef, kunnen nog een puntje aan die golfers en tennissers zuigen. Hoewel, ook daar was het dit jaar weer enorm gezellig!"

Wilt u  Willy Bomba ook op uw feest? Click op Bomba Prijzen en Bomba Contact in het menu links voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

10 april 2009, 11.40 uur

Warm welkom in Zwaagwesteinde

Willy Bomba wachtte in Zwaagwesteinde, of zoals de Friezen zeggen De Westereen, een warm welkom. De fans hadden een spandoek gemaakt met daarop veelbetekenend: We Want Willy! Zie voor meer foto's van het zeer aangename verpozen op camping De Zilveren Maan de plaatjes bij Bomba Foto's!

 

 
26 maart 2009, 15.20 uur
Bomba-propagandamachine draait op volle toeren
De Willy Bomba-propagandatour komt steeds beter op stoom. Deze week maakte de populaire in Groningen woonachtige Amsterdamse volkszanger zijn debuut in de kolommen van Dagblad van het Noorden. Oud-Dagblad-coryfee Dick Heuvelman kreeg lucht van de successen van Willy  in de noordelijke sportkantines en besteedde er in zijn column op gepaste wijze aandacht aan.
 
11 februari 2009, 16.00 uur
 
Bomba betrokken bij ongeval
Willy Bomba is vanmiddag op de A28 tussen Assen en Groningen betrokken geraakt bij een ongeval. Een plotselinge hagelbui deed Bomba, die op dat moment reed in een Chevrolet Malibu, pardoes in de vangrail belanden. De Malibu overleefde de schuiver niet, maar Bomba stapte lachend en zonder kleerscheuren uit het voertuig. "Ik had weer eens een engeltje op de motorkap", luidde zijn commentaar. In het kielzog van Bomba vlogen nog eens zes auto's van het asfalt. De ravage zorgde voor kilometerslange files. Bomba verzachtte de pijn enigszins voor de onfortuinlijke weggebruikers door ter plaatse een nummertje ten gehore te brengen. Alle bestuurders kwamen er zonder kleerscheuren af. 
 
2 februari 2009, 20.16 uur
Nieuwe site Bomba online
Bij een nieuwe episode in de carriere hoort ook een nieuwe website. Vanaf vandaag is willybomba.com online. Binnenkort is op dit podium het hele reilen en zeilen rond deze rasartiest op de voet te volgen. Uiteraard vindt u op de site ook informatie over boekingen en de agenda van Willy Bomba. 
 
15 januari 2009, 12.14 uur
Bomba terug op podium
Na enkele jaren van radiostilte, waarin Willy Bomba het wat rustiger aandeed en zich terugtrok op het noordelijk platteland, keert het kleurrijkste podiumbeest van het westelijk halfrond terug op de buhne. Vanaf 1 maart is Bomba weer te boeken.

 

 

 
Willy Bomba | info@willybomba.com