Willy Bomba
Bomba Info
Bomba Nieuws
Bomba Biografie
Bomba Foto's
Bomba Thuisconcert
Bomba Shop
Bomba Boeken
Bomba Gastenboek
Bomba Contact


Welkom, u bent fan nr.:

Bomba Boeken

Boekingen voor optredens van Willy Bomba gaan in overleg. Bel voor prijzen en beschikbaarheid een van de 06-nummers onderaan dit bericht, gebruik 'Bomba Contact' in het menu of stuur een mailtje naar het Willy Bomba-management via info@willybomba.com.

Willy Bomba is zowel nationaal als internationaal te boeken, van zijn speciale huiskameroptredens voor het vieren van unieke en gedenkwaardige priveaangelegenheden, thuis of in een zaal, tot optredens in kroegen, clubs, discotheken, op campings en de grote podia van festivals, dorps- of stadsfeesten. Duur van een optreden kan naar wens varieren van een of enkele nummers tot maximaal 2x 30 minuten. Ook inhoud van het optreden kan in overleg worden vastgesteld. Willy maakt tijdens zijn optredens bijvoorbeeld graag tijd voor intermezzo's van organisatie of familie en vrienden die 'een stukje' willen doen. Willy zorgt in die gevallen ten allen tijde voor een passende introductie.

Kortom, wilt u echt een onvergetelijk feest of evenement, boek Willy Bomba! Voor meer informatie, offertes, boekingen e.d. graag contact opnemen met het Willy Bomba-management via 06-16758044 of 06-29013417. Mail: info@willybomba.com

 
Willy Bomba | info@willybomba.com